SUOČI se sa svojom SJENOM i uzmi OBILJE koje ti pripada – Retreat na otoku Braču,17.05-23.05.2018. • Angelica Horvatic

SUOČI se sa svojom SJENOM i uzmi OBILJE koje ti pripada – Retreat na otoku Braču,17.05-23.05.2018.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SUOČI se sa svojom SJENOM i uzmi OBILJE koje ti pripada – Retreat na otoku Braču,17.05-23.05.2018.

May 17, 2018 @ 2:00 pm - May 23, 2018 @ 2:00 pm UTC+0

€250

Tvoja svijest o bogatstvu ne ovisi o novcu – tvoj protok novca ovisi o tvojoj Svijesti o Bogatstvu.

Naša Temeljna Uvjerenja ( Core Beliefs ) su uglavnom PODSVJESNA i često ih uopće nismo svjesni.

Ona su rezultat naših iskustava iz djetinjstva i razvijaju se tijekom vremena.

Jednom kada razvijemo ta uvjerenja i prikupimo više dokaza za njihovu točnost, ona postaju ne-fleksibilni, tvrdokorni i ogroman dio naše – Ljudske Sjene.

To je i razlog zbog kojeg temeljna uvjerenja čine veliki dio Rada sa Sjenom.

Većina nas se godinama pati sa tvrdokornim uvjerenjima koja su se duboko ukorijenila u našem biću.

Mi poduzimamo sve što znamo i umijemo kako bi se borili protiv naših negativnih temeljnih uvjerenja ili im se oduprli, iako je sve sto trebamo učiniti je da samo sjednemo sa njima, nadjemo im korijene i nadomjestimo ih zdravijim uvjerenjima.

Prema kvantnoj fizici, Sve je, uključujući i Novac – Energija.

Po zakonu privlačenja, iste vibracije se privlače, a različite odbijaju. Dakle, nikada ne možemo privući bogatstvo u svoj život, ako u svemir konstanto šaljemo vibracijske valove siromaštva i nedostatka.

Imamo izbor da se svakodnevno borimo protiv naših negativnih temeljnih uvjerenja – ILI da se usredotočimo na potreban RAD kako bi ih Zauvijek promijenili.

Radionica s Angelicom će vam pomoći da se da se riješite osjećaja nezadovoljstva i nesigurnosti i da se otvorite životu obilja i zadovoljstva.

Radionica će vam pomoci povećati razinu energije, kao i razinu pozitivnosti i kreativnosti, i pomoći će vam da ojačate svoje osobne odnose, da postignete financijski uspjeh i ispustite strah koji vas blokira da Živite. 

Kao osoba koja se rodila u velikom siromaštvu i provela većinu svog života u istom, pa zatim dobrano protresla i očistila traume i blokade obilju, oslobodila se istih limitirajućih vjerovanja i onda – privukla OBILJE u svoj život – Angelica je savršeni primjer da je Manifestacija Obilja itekako Moguća!

PROGRAM:

Četvrtak, 17.05. 14:00 – 18:00 Radionica

Petak 18.05. 10:00 – 14:00 Radionica

Subota 19.05. 10:00 – 14:00 Radionica

Nedjelja 20.05. 10:00 – 14:00 Radionica

Ponedjeljak 21.05. 10:00 – 14:00 Radionica

Utorak 22.05.  10:00 – 14:00 Radionica

Srijeda, 23.05. – slobodno jutro / dan za istraživanje otoka 🙂

 

Što možemo očekivati na ovoj radionici:

Tjedan potpune životne TRANSFORMACIJE kroz dubok, intenzivan, osvješten i promišljeni rad na sebi, tjedan čišćenja i iscijeljenja – na svjesnom i nesvjesnom nivou!

Očekujte “Zamjenu Starog za Novo” – zamjenu svojih najgorih strahova i crnih misli siromaštva i neimanja – za vedre i pozitivne osjećaje Obilja, Dobitka i Materijalne Sigurnosti. 

Očekujte Radikalne Promjene svog fokusa, intenzivnu integraciju svega naučenog i čarobnu Manifestaciju Obilja u danima, tjednima, mjesecima i godinama nakon ove radionice! 

Očekujte transformacijske spoznaje, zabavu ( ‘smijeh je najbolji lijek ‘ ), grupne interakcije, rad sa sjenama ( shadow work ), rad sa unutarnjim djetetom ( inner child work ), regresivne terapije, eye gazing vježbe, vodjene meditacije, vježbe vizualizacije, vježbe zahvalnosti, vježbe Procesa Cjelovitosti koje ce vam omogućiti da postanete ‘sam svoj psihoterapeut ’ za bilo koji problem, kad se vratite kući.

Bojimo li se vlastite sjene?

Budući da sam poznata po davanju brojnih zadataka i vježbi, jer vjerujem da jedino praksom možemo ostvariti ISTINSKI PREOBRAŽAJ ( za gledanje / slušanje uvijek imamo Youtube ) – ova radionica je SAMO za one koji su spremni da osvještenim – RADOM – Dobiju Obilje koje im Pripada!

CIJENA RADIONICE:  €250 po osobi

CIJENA SMJEŠTAJA:

Šest noćenja (17.-23.5 ) u vlastitom šatoru, sa vegetarijanskim obrocima ( polupansion sa početnom večerom 17.5 i završetkom sa večerom 23.5. ) : €125  po osobi

Šest noćenja u glamping satoru (privatne platnene sobe, kreveti, posteljina ) ili vlastiti kamper sa istim  vegetarijanskim obrocima: €150 po osobi

Za dodatne informacije oko smještaja i hrane posjetite: Gea Viva Eco Retreat i pošaljite email na /"> 

Povrat novca nakon plaćanja i registracije nije moguć. 

https://web.facebook.com/AngelicaHorvatic/

Zvuči dobro, ali niste sigurni?

Pošaljite mi email na  i ja ću sa zadovoljstvom odgovoriti na pitanja koja vas muče!

Poslušajte svoje srce. Dodjite ako osjećate da je to za vas najbolje. Neka odgovor srca bude Absolutno DA!

Osvojimo tu planinu zajedno! 🙂

 


Angelica Horvatic  ( www.angelicahorvatic.com ) trenutno u Australiji istražuje šamanizam, stare duhovne rituale koji kombiniraju disanje, zvuk, pokret, ples, pjevanje, umjetnost somatske prakse i holotropsko disanje, i radi kao praktičarka iscijeljivanja trauma online sa klijentima diljem svijeta.

Angelica  je Praktičarka Iscijeljivanja Trauma, Praktičarka Procesa Kompletiranja, Rada sa Sjenom, Iscijeljenja Unutrašnjeg Djeteta i Hipnoterapeutica.

Rodjena i odrasla u Hrvatskoj, posljednjih 18 godina, za vrijeme studija i rada u Velikoj Britaniji, na Bliskom Istoku, Australiji i Novom Zelandu, Angelica je radila sa tisućama ljudi iz cijeloga svijeta.

Pošto su sva prva iskustva u njenom životu bila vrlo traumatična, ona je, kroz svoju “borbu za život”, rano shvatila da nije svim dušama data takva brzina, snaga i radost za ŽIVOT i da je njoj to upravo dato u tolikoj mjeri da bi mogla pomoći drugima.

Sa studija prava ona se baca na učenje engleskog, pa zatim na nutricionizam, fitnes, a onda na poslovni i korporativni coaching, da bi najzad došla i do NLP metode i hipnoze koje su je potpuno oduševile.

Početkom svibnja 2016. svjetski poznata američka spiritualna učiteljica, spisateljica i pokretačica Procesa Kompletiranja – Teal Swan – osobno je odabrala i istrenirala Angelicu za svoju ambasadoricu i praktičarku iscijeljivanja trauma za Balkan, kako bi na tim domaćim prostorima, ona mogla “pomoći ljudima da razbiju stare paradigme i da se – ‘oslobode’ ”.

Gladna za dubljim znanjem o ljudskim interakcijama i našim bolnim obrascima, za svim zašto i kako pitanjima, kako bismo se mogli iscijeliti, Angelica je godinama prikupljala mnoštvo informacija, studije i prakse, istovremeno prolazeći kroz intenzivnu terapiju kognitivnog ponašanja (CBT) sa svojim kliničkim psihologom i terapeutom.

Angelica je strastvena pomoći sa radionicama svima koji se pate – nakon tri dekade vlastitog mukotrpnog rada sa svojim limitirajućim uvjerenjima o novcu i obilju.

Provevši 16 godina u izuzetno materijalnom svijetu Londona i Dubaja, kombinirajući predivnu mudrost istočne Europe, Zapada i Bliskog Istoka – Angelica je pomogla sebi i mnogima da se prilagode novim konceptima Istinskog Obilja.

Njena MISIJA je pomoći ljudima da se ‘podignu’ i pokrenu u smjeru kojim zele ići u zivotu, osjećajući se manje osamljeni, izolirani i sami, a više u Obilju, Voljeni, Mirni, Sretni, Zdravi, Iscijeljeni i Duboko Povezani sa sobom i ljudima oko sebe, gradeći jake, zdrave i dugotrajne odnose.

“Osvoji svoju planinu” je njen moto – Budite, Posjedujte i Napravite SVE ono što želite u životu!

Details

Start:
May 17, 2018 @ 2:00 pm
End:
May 23, 2018 @ 2:00 pm
Cost:
€250
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , ,
Website:
www.angelicahorvatic.com

Venue

Gea Viva
Prodolina 864, 21405 Milna, Island Brac, Croatia Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map