Angelica Horvatic

Worldwide Trauma Recovery Practitioner

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zavestni Odnosi – Vikend Delavnica

May 16, 2020 @ 9:00 am - May 17, 2020 @ 6:00 pm UTC+0

€100

Odnosi so srce in duša naše rasti in razvoja.

Znajo biti težki in boleči, vednar predstavljajo najvažnejši del našega življenja.

Odnosi so ŽIVLJENJE – mi smo srečni in zadovoljni, v kolikor so takšni tudi naši odnosi.

Naš rojstni dom je kraj, kjer smo se učili o odnosih in oljubezni v našem otroštvu.

Če smo se počutili varne, podprte, zaščitene in povezane s starši nam je to postala definicija ljubezni v odrasli dobi.

Če smo bili zapostavljeni, zavrženi, nezaščiteni, nepodprti, čustveno ali fizično zanemarjeni, osamljeni ali zlorabljeni, to je postalo prepričanje po katerem živimo v odrasli dobi.

Četudi zavestno vemo, da naj bi ljubezen čutili kot odprtost, ljubljenost, podporo, zaščito, skrb, polno vere, mi podzavestno verjamemo, da je ljubezen ravno nasprotno odtega.   Rezultat tega je potem, da privlačimo partnerja, katerizrcali ta naša podzavestna prepričanja.

Nefunkcionalni odnosi v odrasli dobi so posledica razvojne travme, ki je glavni razlog, da ljudje ne vedo, kako zadovoljiti svoje potrebe po samostojnosti in povezanosti.
Da bi ozdravili nefunkcionalne odnose, se moramo najprej vrniti v koren razvojne travme, da bi zadovoljili neizpolnjenim potrebam našega notranjega otroka.

V tej dvodnevni delavnici se bomo naučili in se spomnili, DA SE NAŠI ODNOSI LAHKO POBOLJŠAJO TAKRAT KO:

1. Razvijemo zdrav občutek zase

2. Ozavestimo svojih podzavestne čustvene odzive in sprožilce teh ter naredimo potrebne spremembe

3. Treniramo radikalno iskrenost do sebe in partnerja

3. Bolečine v našem odnosu uporabimo za definicijo naših vrednot, ciljev, potreb in želja.

4. Partnerju jasno izrazimo kaj potrebujemo in želimo

5. Smo v stanju sočutja in empatije do partnerjeve bolečine in smo sposobni razumeti kaj občuti, kaj so njegove želje in potrebe, nameseto da partnerja poskušamo ljubiti iz svojega ločenega stališča oz. perspektive.

6. Poiščemo načine za globoko povezovanje in delimo darilo ranljivosti s partnerjem, razvijajoč zavest o njegovih/njenih podzavestnih čustvenih odzivih in sprožilci.

7. Prizadevamo si za zdravo, zrelo, zavestno, odprto in avtentično komunikacijo, vadimo aktivno zavestno poslušanje partnerja.

V tej globoki delavnici se bomo obrnili v svojo senco in potencialno svojo svetlobo.

Gre za nas in našo resnico, našega notranjega otroka, našego, pretekle rane, sence, negotovosti, načine, navezanosti, potlačena čustva, odprto srce in empatijo, zaizzive v odnosih, naše misli in občutke, vrednote, prepričanja in pričakovanja, za naše zdrave in nezdrave vzorce razmišljanja, vedenja in komunikacije z ljubljeno osebo, za naše sposobnosti poslušanja, ljubezen do sebe, za cilje, potrebe in želje znotraj naših odnosov.

V tej delavnici se NE ukvarjamo s hitro pozitivnostjo, umirjanjem in sprostitvijo ali ‘popravljanjem’ partnerjevin drugih družinskih članov.

Potrebno je zavedanje, pogum in pripravljenost, da se soočimo s svojo senco, ranljivostjo in odprtostjo, da ponovno preučimo naše trenutno razmišljanje in vedenje, hkrati pa opustimo obrambne mehanizme, ki so nas sicerobvarovali, a hkrati tudi naredili nesrečne in neiskrene.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD DELAVNICE?

Vikend sprememba in preobrazba v odnosih – skozi povezovanje z notranjim otrokom in odpiranje srca, skozi globoko, intenzivno, dušno, previdno zavestno delo – sami s seboj, v parih in skupinsko.

Vikend popolnega očiščenja in zdravljenja na zavednemin nezavednem nivoju.

Znana sem po tem, da dajem veliko domačih nalog ker verjamem, da RESNIČNA PREOBRAZBA pride s prakso (za poslušanje / gledanje je tu vedno YouTube). Ta delavnica namenjena samo tistim, ki so pripravljeni na trdo DELO!

KDO LAHKO IMA KORIST OD TE DELAVNICE?

Popolnoma VSI – pari in samski.
Za obisk delavnice vam ni treba imeti partnerja.
Če imate partnerja, lahko prideteta skupaj in ni pa nujno.

PROGRAM:

SOBOTA

09:00 – 18:00 Delavnica ( s pavzami za kosilo / kavo)

NEDELJA

09:00 – 18:00 Delavnica ( s pavzami za kosilo / kavo)

CENA:

Zgodnje prijave: 100 eur po osebi do 31.03.2020.

Pozne prijave: 150 eur po osebi

Vračilo denarja po prijavi in plačilu ni mogoče.

KRAJ DOGODKA:Kmalu

Sliši se dobro, a niste prepričani?
Pošljite mi e-pošto na [email protected] in z veseljem bom odgovorila na vsa vaša vprašanja.
Poslušajte svoje srce.
Pridite, če se čutite, da je to tisto, kar potrebujete.

Naj vaše srce reče absolutno DA!

 

O ANGELICI:

Angelica je praktičarka zdravljenja travm, zdravljenja notranjega otroka, dela s sencami, hipnoterapije in ter dela kot osebni trener.

Rojena je na Hrvaškem, kjer je tudi odraščala. V minulih 19 letih, v času študija in dela v Veliki Britaniji in na bližnjem vzhodu, je delala s tisoče ljudmi iz celega sveta.

Ker so vse njene prve življenjske izkušnje bile zelo travmatične, je v svojem »boju za življenje« zgodaj doumela, da niso vsi obdarjeni s takšno hitrostjo, močjo in radostjo do ŽIVJENJA in da ji je vse to bilo dano v tolikšni meri prav zato, da bi lahko drugim pomagala – OSVOBODITI SE.

V 2016 je Teal Swan, svetovno znana ameriška duhovna učiteljica, pisateljica in začetnica Procesa Celovitenja, osebno izbrala in usposobila Angelico za svojo ambasadorko za Balkan, da bi v domačih krajih s pomočjo njene močne tehnike čustvenega celjenja s pomočjo njene močne tehnike čustvenega celjenja s pomočjo njene močne tehnike čustvenega celjenja lahko »pomagala ljudem razbiti stare vzorce in se osvoboditi«.

Lačna globjega znanja o medosebnih odnosih in naših vzorcih ter željna odgovorov na vprašanje, kako bi se lahko izcelila sama, je skozi leta zbrala veliko informacij, študij in praks. Istočasno pa opravljala intenzivno kognitivno vedenjsko terapijo (CBT) s svojo klinično psihologinjo in terapevtko.

Angelica ima POSLANSTVO pomagati ljudem vstati in se premakniti v smer, v katero si v življenju želijo iti. Da se ne bi počutiti  izolirani in osamljeni, temveč, da bi čutili obilje. Da bi se čutil ljubljeni, mirni, srečni, zadovoljni, zdravi, izceljeni in globoko povezani s seboj ter ljudmi okrog sebe, s katerimi gradijo močne, zdrave in dolgotrajne odnose.

»Osvoji svojo goro« je njen moto – bodite, Imejte in naredite VSE, kar si v življenju želite!

Po delavnicah v Avstraliji, se Angelica spomladi 2020,vrača u Europu za vikend delavnice.

Details

Start:
May 16, 2020 @ 9:00 am UTC+0
End:
May 17, 2020 @ 6:00 pm UTC+0
Cost:
€100
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , , , , ,

Organizer

Angelica Horvatic

Venue

Ljubljana
Slovenia + Google Map